Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ανάθεση εκτέλεσης υπηρεσίας "Υπηρεσία τεχνικού συμβούλου για την επιμέλεια της έκθεσης στο Λαογραφικό Μουσείο Καστριώτισσας"

Σύμφωνα με την υπ' αριθ.5848/2019 απόφαση του Δήμου Δελφών:
1. Εγκρίθηκε η διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο "Υπηρεσία τεχνικού συμβούλου για την επιμέλεια της έκθεσης στο λαογραφικό μουσείο Καστριώτισσας" εκτιμώμενης αξίας 2.016,12 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α. με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης
2. Εγκρίθηκαν οι από 13/02/2019 τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας με τίτλο "Υπηρεσία τεχνικού συμβούλου για την επιμέλεια της έκθεσης στο λαογραφικό μουσείο Καστριώτισσας" όπως συντάχθηκαν από το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου
3. Ανατέθηκε η παροχή της υπηρεσίας "Υπηρεσία τεχνικού συμβούλου για την επιμέλεια της έκθεσης στο λαογραφικό μουσείο Καστριώτισσας του Δήμου Δελφών" έναντι του ποσού των 2.016,12 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών και στον πίνακα της παρούσας απόφασης
4. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από πόρους "ΣΑΤΑ ΕΩΣ 2017" στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 15-6117.017 και έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.
5. Ο χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται το διάστημα των τριών (3) μηνών από την ανάρτηση της απόφασης στο διαδίκτυο (22/03/2019), και όχι αργότερα από την 31/05/2019.
6. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου.
7. Στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών αναφέρονται οι ειδικότεροι όροι για την ορθή και απρόσκοπτη παροχή των προς ανάθεση υπηρεσιών.