Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Eπιτυχίες συγχωριανών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Για μια ακόμη χρονιά το χωριό μας έχει να επιδείξει αρκετές επιτυχίες των παιδιών του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με αλφαβητική σειρά μέχρι σήμερα έχουμε πληροφορηθεί τις παρακάτω επιτυχίες:

  • Η Κωνσταντίνα Ακτόγλου κόρη του συγχωριανού μας Τάκη Ακτόγλου και της Σάντυ Αγραφιώτη, εγγονή της Ντίνας Ανδριτσοπούλου-Ακτόγλου και του Ευάγγελου Ακτόγλου πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Η Καλλιόπη Παλαμίδη, κόρη της συγχωριανής μας Νάντιας Καδδά και του Ιωάννη Παλαμίδη, εγγονή του Ιωάννη Καδδά και της Μαρίας Φούντα-Καδδά πέρασε το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Μαθηματικών.
  • Ο Αθανάσιος Ρήγας, γιος του συγχωριανού μας Γεωργίου και της Εύας Ρήγα, εγγονός του Αθανασίου Ρήγα και της Κωνσταντίνας Φούντα-Ρήγα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Η Ασπασία  Τσιαπάρα, κόρη του συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Τσιαπάρα και της Σοφίας Βαμβούνη, εγγονή του Τάκη και της Ασπασίας Τσιαπάρα, πέρασε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο,  Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους για την επιτυχία τους και την ανταμοιβή των κόπων τους. Καλές σπουδές και όμορφη φοιτητική ζωή.