Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια!

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Επιτυχίες συγχωριανών μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Χαιρόμαστε κάθε χρονιά που τα παιδιά της Καστριώτισσας επιτυγχάνουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδυρύματα. Με αλφαβητική σειρά μέχρι σήμερα έχουμε πληροφορηθεί τις παρακάτω επιτυχίες:
  • H Mαρία Δεμερτζή, κόρη του συγχωριανού μας Τάκη Δεμερτζή και της Βάνας Φίλη, εγγονή του Σπύρου Δεμερτζή και της Μαρίας Συσιούρα, πέρασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φιλολογίας.
  • Ο Νίκος Ζαγουρής, γιος της συγχωριανής μας Βασιλικής Τσιαπάρα και του Ευάγγελου Ζαγουρή, εγγονός του Νίκου και της Αγγελικής Τσιαπάρα, πέρασε στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
  • Ο Γιάννης Μέμος, γιος του συγχωριανού μας Ευάγγελου Μέμου και της Βασιλικής Σαρικάκη, εγγονός του Γιάννη και της Ισιδώρας Μέμου, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.
  • Η Φιλίτσα Ρίζου, κόρη της συγχωριανής μας Γιώτας Τσιαμπάου και του Βαγγέλη Ρϊζου, πέρασε στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.
  • H Xριστίνα Φωτοπούλου, κόρη της συγχωριανής μας Βίκυς Χριστοδουλάκη και του Χριστόφορου Φωτόπουλου, εγγονή του Χρήστου και της Πίτσας Χριστοδουλάκη, πέρασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Μαιευτικής Πτολεμαΐδας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Καλές σπουδές και όμορφη φοιτητική ζωή.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν γνωρίζετε και άλλες επιτυχίες παιδιών.