Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Δεκαπενταύγουστος στην Καστριώτισσα!

Η κρίση θέλει καλοπέραση και ο Δεκαπενταύγουστος την Καστριώτισσά του!
Ο Σύλλογος των Απανταχού Καστριωτών και ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Γυναικών Καστριώτισσας φροντίζουν να προσφέρουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι στο χωριό, οργανώνοντας εκδηλώσεις για να περάσουμε όμορφα.
Το πανηγύρι μας θα διατηρήσει και φέτος τη φήμη του και ο Ήλιος θα ακουστεί από ζωντανή ορχήστρα. Θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία και θα προσφερθούν κουραμπιέδες από τον Όμιλο. Ωστόσο φέτος τα έξοδα δε θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου το Σύλλογο και τον Όμιλο γιατί προτιμούν τα λιγοστά χρήματα που έχουν στα ταμεία τους να τα διαθέσουν σε διαφορετικούς σκοπούς. Η ορχήστρα θα πληρώνεται από όσους θα χορεύουν ή θα θέλουν να ακούσουν ένα τραγούδι. 
Με νεότερη ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν: αρτοκλασία-προσφορά γλυκισμάτων στο εκκλησάκι του Άη-Νικόλα, προβολή κινηματογραφικής ταινίας, αθλητικά παιδικά παιχνίδια, έκθεση παιδικής ζωγραφικής και βοτανολογίας, αγώνες τάβλι, δηλωτής και μπιρίμπα από τον Όμιλο και εκδρομή στην Τσουράκα-επίσκεψη στο σπήλαιο και αρτοκλασία στους Αγίους Πάντες από το Σύλλογο.
Η Καστριώτισσα σας περιμένει όλους!