Υλικά:
1,5 λίτρο τσίπουρο από το Αρχοντικό της Ευανθίας (Καστριώτισσα)
1,5 ποτήρι νερού βατόμουρα Καστριώτισσας
1 κιλό ζάχαρη
1 ξύλο κανέλλας
6 ολόκληρα γαρύφαλλα
1 κομματάκι Μαστίχα Χίου
Εκτέλεση:1,5 λίτρο τσίπουρο από το Αρχοντικό της Ευανθίας (Καστριώτισσα)
1,5 ποτήρι νερού βατόμουρα Καστριώτισσας
1 κιλό ζάχαρη
1 ξύλο κανέλλας
6 ολόκληρα γαρύφαλλα
1 κομματάκι Μαστίχα Χίου
Βάζουμε σε μία φιάλη πρώτα τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετούμε τη φιάλη σε μέρος που έχει ήλιο και την αφήνουμε για 40 ημέρες.
Στις 40 ημέρες βγάζουμε τα υλικά σουρώνοντας το ποτό. Τα βατόμουρα, τα φυλάσσουμε σε ένα βάζο.
Σερβίρουμε το ποτό βάζοντας στο ποτήρι ένα παγάκι κι ένα βατόμουρο.